Hanghökske

Wat houdt het Hanghökske in?
Ongeveer 1 keer in de maand is er op vrijdagavond een “open huiskameravond”, waarbij alle jeugd uit Arcen, vanaf groep 7 tot en met 15 jaar, van harte welkom is. de avonden zijn van 19.30 uur tot 22.00 uur tenzij anders aangegeven.
Zij kunnen hier “hangen” en hun eigen ding doen. Er kan gezellig bij elkaar gezeten en gekletst worden. Maar er kan ook gedanst, gedart, gekaart en wat gedronken worden (geen alcohol uiteraard).

Ook is er in het hanghökske een Wii aanwezig met diverse spellen.

De jeugd heeft hier zijn eigen verantwoordelijkheden. Willen ze activiteiten opzetten, dan zijn ze hier zelf verantwoordelijk voor.

Er is voor een klein bedrag drinken en snoepgoed te koop. Geef uw kind niet te veel geld mee!

Verder geldt de regel dat de jeugd in de blokhut blijft. Binnen de poorten van Jong Arcen vallen zij onder de verantwoording van Jong Arcen en horen ze zich aan de regels van het Hanghokske te houden. Van alle jeugd wordt bij hun eerste bezoek alle persoonlijke gegevens genoteerd. Bij een volgend bezoek wordt dan alleen genoteerd wie er aanwezig is.


 
Wil je ook een keer deelnemen aan een van de avonden van ’t Hanghökske? Dat kan. Kijk in de agenda op deze website voor de data en kom gezellig naar de blokhut!
 
Wil je meer informatie? Neem contact op met Miranda Cornelissen: 077-4733246

Bij deelname aan activiteiten van het Hangökske wordt automatisch akkoord gegaan met onze privacy verklaring.
U kunt onze privacyverklaring HIER lezen.

Deel deze pagina