GEANNULEERD: Speciale Algemene Leden Vergadering Jong Arcen vrijdag 2 Oktober 2020

25-09-2020

Wegens de Corona maatregelen van de overheid hebben de verenigingen gezamenlijk besloten alle ALV's niet door te laten gaan.
We gaan op zoek naar een andere datum om het eventueel wel door te laten gaan, er wordt nog gekeken of er ook digitale mogelijkheden zijn mochten de maatregelen van de overheid aanhouden.

 

Geachte Kaderleden en ouders/verzorgers van leden,

We nodigen je graag uit voor het bijwonen van de speciale
Algemene Ledenvergadering van Jong Arcen.

Na jaren van voorbereiding hebben vier verenigingen in Arcen het voornemen om in 2020 samen te gaan in Omnivereniging Arcen. Die vier zijn tennisvereniging TCA, verkenners Jong Arcen, voetbalvereniging DEV-Arcen en volleybalvereniging AV Flash. Doel van deze ALV is de instemming van de leden van iedere vereniging te krijgen om de fusie uit voeren.

We hebben enkele ‘Corona-maatregelen’ genomen. We vragen je daarom aandacht voor het volgende:

  • Wil je naar de vergadering komen, dan is het in verband met de Corona-maatregelen VERPLICHT om je vooraf aan te melden. Dit kan via de website van SV Arcen. De inschrijving sluit uiterlijk donderdag 1 oktober om 12:00 uur. Geen inschrijving = geen toegang!
  •  Heb je zelf of een gezinslid verschijnselen van griep of verkoudheid? Blijf dan thuis! Je kunt eventueel gebruik maken van bijgevoegde volmacht.
  • Neem zelf een pen mee.
  • Bij de ingang van het MFA word je verwezen naar de ruimte waar de vergadering is. Volg strikt de aanwijzingen. Hou altijd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Bij binnenkomst handen ontsmetten met desinfectie (staat klaar).
  • Meld je na binnenkomst bij de secretaris.
  • Kies een zitplaats en hou die gedurende de vergadering aan.

Alvast bedankt voor je medewerking.

Dan nog even dit. Ter voorbereiding op de ALV heb je o.a. een Q&A over de voorgenomen fusie gekregen. We hebben geen nieuwe vragen aan dit document toegevoegd. Onder deze link  vind je de Q&A.

Graag tot vrijdag 2 oktober. Het MFA is open vanaf 19.00 uur en de vergadering begint om 19.30 uur. Kom in verband met de Corona-maatregelen op tijd, om te drukke binnenkomsten te voorkomen.
 

We rekenen op je komst!

Namens het bestuur van Jong Arcen

 

Q&A (Vragen en antwoorden over Omnivereniging)
Volmacht Jong Arcen
Voorstel tot Fusie
Statuten Omni Vereniging
Uitnodiging Algemene leden vergadering Jong Arcen

Bij deelname aan activiteiten van Jong Arcen wordt automatisch akkoord gegaan met onze privacy verklaring.
U kunt onze privacyverklaring HIER lezen.

(Deze agenda is onder voorbehoud)

Deel deze pagina